Kitap Tanıtımı: Prof. Dr. Egbert Adriaan KREIKEN PDF Yazdır e-Posta
Perşembe, 09 Şubat 2012 23:24

Selim O. Selam, Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri

Agbert Kreiken

Bilimsel ve Teknik Araştırma Vakfı (BİTAV) tarafından kitap olarak basılan 1954-1964 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi Enstitüsü'nde öğretim üyesi olarak çalışan Hollandalı gökbilimci Prof. Dr. Egbert Adriaan Kreiken’in yaşam öyküsü kendisinin ve hizmetlerinin daha iyi tanınmasının yanı sıra çalıştığı kurumların tarihçelerine de ışık tutmaktadır.