İçerik Tıklama Görünümü : 197928
CERN Eğitim Okulu PDF Yazdır e-Posta
Pazartesi, 13 Ekim 2014 12:51

Türk Öğretmen Programı'nın üçüncüsü 25 Ocak- 30 Ocak 2015 tarihleri arasında İSVİÇRE'nin CENEVRE kentinde gerçekleştirilecektir.Sunumlar, yerleşkede geziler, sergiler ve uygulamalı çalıştaylar ile katılımcılar, en ileri parçacık fiziği konularına ilk adımlarını atacaklardır. Programın en önemli özelliği eğitim ve bilimsel geziler ATLAS,CMS gibi dünyanın en büyük Parçacık Fiziği laboratuvarında algıçlardaki eğitim Türk Akademisyenler tarafından TÜRKÇE verilecektir.

PARÇACIK FİZİĞİ VE HIZLANDIRICI BİLİMİ

BİLİMİN KALBİNE YOLCULUK

Türk Öğretmen Programı'nın üçüncüsü 25 Ocak- 30 Ocak 2015 tarihleri arasında İSVİÇRE'nin CENEVRE kentinde gerçekleştirilecektir.Sunumlar, yerleşkede geziler, sergiler ve uygulamalı çalıştaylar ile katılımcılar, en ileri parçacık fiziği konularına ilk adımlarını atacaklardır.

Programın en önemli özelliği eğitim  ve bilimsel geziler ATLAS,CMS gibi dünyanın en büyük Parçacık Fiziği laboratuvarında algıçlardaki eğitim  Türk Akademisyenler tarafından TÜRKÇE verilecektir.

www.cernegitim.com

CERN EĞİTİM OKULU