İZYEF Çalıştayı 2012 İzmir'de gerçekleşti. PDF Yazdır e-Posta
Çarşamba, 28 Mart 2012 09:43

İzmir Yüksek Enerji Fiziği ve Uygulamaları Çalıştayı Başvuruları başladı. İlgilenenler http://izyef.iyte.edu.tr/basvuru.html adresindeki bilgileri gözden geçirerek başvuru yapabilir.

Çalıştay kapsamında, genç araştırmacıların ve öğrencilerin konularında tecrübeli araştırmacı ve öğretim üyeleri ile bir araya gelerek farklı disiplinlerin tanınması, sıcak araştırma konularının anlaşılması ve yeni ortaklıkların kurulması hedeflenilmekte.