Kuazikristal Konulu Eğitim Seminerleri PDF Yazdır e-Posta
Cumartesi, 10 Mart 2012 17:49

Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Fizik Mühendisliği Bölümü

20-22 Mart 2012

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Fizik Mühendisliği Bölümü'nde 20-22 Mart 2012 tarihlerinde “Kuazikristal" konulu eğitim seminerleri verilecektir. Ayrıntılar ve duyuru web sayfamızdan okunabilir.

Seminer Başlıkları:

• “ Packing efficiency of natural objects and quasicrystals”
  • “Quasicrystal surfaces as playground for epitaxial growth”
  • “Faceting transformation and stability of quasicrystal surfaces”

Seminerler TÜBİTAK Konuk Bilim İnsanı Destekleme Programı ile davet edilen Prof. Dr. Mehmet Erbudak tarafından verilecektir. Seminerler ilgilenen herkese açıktır.
Yer: Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Fizik Mühendisliği Bölümü, Seminer Salonu

Seminer duyurusunu indirmek için tıklayınız.