Namık Kemal Pak: Anma Toplantısı PDF Yazdır e-Posta
Salı, 19 Nisan 2016 15:36
Değerli Okurlar,
alt10 Kasım 2015 tarihinde kaybettiğimiz; Değerli Bilim İnsanı ve Fizik Hocamız Namık Kemal Pak için, 21 Nisan 2016 Perşembe günü 13:30-17:00 saatleri arasında anma toplantısı düzenlenecektir. Toplantı, N.Kemal Pak hocamızın NATO bursiyeri ve TÜBİTAK şeref bursiyeri olarak 1968 yılında mezun olduğu Ankara Üniversitesi’nde yapılacaktır. Çalışma arkadaşları, meslekdaşları ve farklı disiplinlerden bilim insanlarının konuşmalar yapacakları toplantı programına aşağıdan ulaşabilirsiniz...